Du kan også bestille udstyr til din cykel, når du bestiller udkørende service

Når du alligevel bestiller en udkørende cykelreparation, så kan det være at du også har lyst til at bestille noget nyt cykeludstyr eller tilbehør, så du gør det hele nemmere for dig selv. Det kan være du mangler noget, eller bare gerne vil skifte dit udstyr eller tilbehør ud med noget nyt.

Du finder herunder noget forskelige tilbehør og udstyr. Det du bestiller vil komme med, når du bestiller en udkørende service. Du kan altid stole på bikefixer, og være sikker på at det der medfører passer til din cykel. 

RINGEKLOKKE

Du får en standard ringeklokke, hvor du med udgangspunkt vil få din ringeklokke i de mest standardfarver som sort eller metal. Vi vil finde den ringeklokke som vil passe bedst til dig, og vi monterer den selvfølgelig også til dig. 

BESTIL RINGEKLOKKE

CYKELLYGTER

Ingen gider nogle lygter der hurtigt løber tør for strømmen. Få nogle gode batteridrevne lygter hos os, hvis du bestiller dem med. Både til for og bag.

BESTIL CYKELLYGTER

CYKELKURV

Ved køb af kurv monterer vi den selvfølgelig for dig. Du vil som udgangspunkt nok få den i de mest standardfarver som i sort eller af stål. 

BESTIL CYKELKURV

CYKELPUMPE

Du vil få en god cykelpumpe, og selvfølgelig vil den passe til din ventil, som du har på dit cykeldæk. Vi skal dog bruge et billede, hvor man kan se din ventil, så vi giver dig den rette cykelpumpe. 

BESTIL CYKELPUMPE

CYKELSADEL

Sorte sadler er de mest standarde, og det er nok også sådan en som vi vil komme med. Du kan selvfølgelig spørge om noget andet hvis du ønsker en anden farve. Den vi medbringer vil passe til din cykel. Du skal sende et billede så vi med sikkerhed bringer det rigtige til dig, du skal jo ikke have et damesadel til din racercykel;)

BESTIL CYKELSADEL

CYKELLÅS

Ingen gider en cykellås, som tyven hurtigt kan skille sig af med. Få et stærkt kæde-cykellås hos os. Du kommer til enten at låse den med en nøgle eller en kombination, og vi som udgangspunkt få den i sort farve.

BESTIL CYKELLÅS

STØTTEBEN

Vi bringer et godt støtteben, som passer til din cykel. Det vil højst sandsynligt være i sort eller i stål. Nogle cykler har brug for et todelt støtteben, og du får selvfølgelig det som er bedst til din cykel. 

BESTIL STØTTEBEN

CYKELPEDALER

Nogle gode standard pedaler, i sort højst sandsynligt. Send gerne et billede af din cykel, så vi kan komme med de pedaler der passer bedst til lige din cykel.

BESTIL CYKELPEDALER