brug for at få slange & dæk på din cykel?

Det ikke altid at du har brug for et nyt cykeldæk, bare fordi at du har fået cyklen punkteret. Men hvis man har været så uheldig, at skaden skulle være større, som f.eks fra en sten eller glas, så kan det nogle gange være bedst at både slangen og dækket skiftet. Hvis du tydeligt kan se at dækket er slidt og har revner, så det helt klart bedst at du få både dækket og slangen skiftet, for at undgå at de punktere igen.

Hvilket type af dæk skal jeg købe?

Der findes så mange forskelige typer af dæk. Der forskelige brands, teknologier, og så er der jo selvfølgelig også forskelige priser og kvalitet. Det hele handler om hvilket dæk du burde købe, og det har primært noget at gøre med hvilken cykel du har, og hvor meget og hvorhenne du bruger den. 

NYT DÆK OG SLANGE – ØKONOMI 

Hvis du vælger “Nyt dæk og slange – økonomi” så er det fordi du gerne vil have standard cykeldæk til din hverdagscykel. En hverdagscykel består typisk af to hjul, og med hverdagsudstyr såsom en lås, skærme og en kurv, og er ikke en elcykel. Man kalder det typisk også en citybike. Økonomi pakken passer også til jer der har nogle lidt mere “sporty” cykler som en mountainbike. Det er både herre- dame- og børnecykler. Til de typer cykler passer pakken også til. Den indeholder et normalt standard dæk, og slange.

NYT DÆK OG SLANGE - ØKONOMI

NYT DÆK OG SLANGE – STANDARD 

Vores pakke “Nyt dæk og slange – standard” anbefaler vi at du vælger som minimum hvis du har en 2-hjulet elcykel, eller en ladcykel uden el. Elcykler cykler uden tvivl hurtigere end almindelige cykler, og derfor skal elcykler også kunne tåle hårdere opremsninger. Her er det ikke en god ide med et standard dæk, og derfor har du brug for et mere slidstærkt dæk. Det samme gælder med ladcykler uden el. De vejer mere end almindelige cykler, og derfor skal du have et dæk, der kan klare mere. Du kan også købe standard pakken hvis du har en almindelig cykel som du bruger til din hverdag, men du ønsker nogle mere punkteringsresistente dæk.

NYT DÆK OG SLANGE - STANDARD

NYT DÆK OG SLANGE – PUNKTERFRI DÆK 

Denne pakke anbefaler vi dem med eldrevne ladcykler, da ens cykeldæk skal kunne klare høje hastigheder, men også meget vægt på samme tid. Vi anbefaler også denne pakke hvis du cykler mere professionelt, som på din dyre race-cykel, eller mountainbike. Ønsker du denne pakke til din hverdagscykel, så er det også muligt. Har du en elcykel, eller ladcykel uden el, og ønsker de bedste dæk, i forhold til slidstyrke, og punkteringsresistens. 

NYT DÆK OG SLANGE - LUKSUS